|

مسئولان کشورمان پس از فروپاشی ایران به سوی کدام کشورها می روند

اختصاصی فارس: نیروهای انقلابی و ارزشی سرمایه های انسانی و بشری هستند که لزوما تعلق به زمان و کشور خاصی ندارند. مسئولان کشورمان که با زحمات شبانه روزی و بصیرت ذاتی، دست در دست هم، کشور را به شرایط ایده آل کنونی رساندند، سرمایه های اجتماعی هستند که تمسک جستن به آن ها، خیر دنیوی و اخروی را به ارمغان خواهد آورد.

با توجه به اینکه کشور عزیزمان در شرایط کنونی دچار تلاطمات متعدد اجتماعی و اقتصادی شده و مورد هجمه گسترده قرار داد، فروپاشی ایران ظرف یک یا دو دهه دور از ذهن نیست. از اینرو شناسایی راههایی برای حفظ و پاسداری از کیان نیروهای انقلاب به عنوان یک سرمایه بشری باید در دستور کار جدی نظام و انقلاب قرار بگیرد. در همین راستا خبرنگار فارس ضمن تماس با برخی از چهره های مطرح انقلاب درباره برنامه های آینده آنها پس از فروپاشی کشور پرس و جو کرده است:

رهبر معظم انقلاب (روسیه):

دفتر رهبر معظم انقلاب در پاسخ به خبرنگار فارس نیوز عنوان کرد: معظم اله روسیه را به عنوان انتخاب اول خود در دوران پسا ایران مد نظر دارند. اگر چه آقا مجتبی به واسطه املاکی که در آفریقای جنوبی ابتیاع نمودند و به این کشور نظر مثبت دارند اما خود معظم اله نظرشان بیشتر بر روسیه است.

دکتر احمدی نژاد، رئیس جمهور پیشین (ونزوئلا):

دکتر احمدی نژاد ضمن تاکید بر اینکه انقلاب و انقلابی گری باید در دوران پس از فروپاشی ایران هم مورد نظر باشد، عنوان کرد در جریان سفرهای خود هیچ کشور و نظامی را شبیه تر از ونزوئلا به ایران نیافته است. بنابر این با فرض اینکه ونزوئلا سریع تر از ایران نابود نشود، ایشان این کشور را به عنوان مقصد خود انتخاب می کند و در درجه دوم بولیوی مقصد دیگر ایشان است.

سردار حعفری، فرمانده سپاه (کره شمالی):

سردار جعفری با اشاره به اینکه آمریکا ستیزی باید در راس اهداف نیروهای انقلاب در دوران پس از فروپاشی کشور باشد، کره شمالی را پس از ایران بزرگترین سنگر ضد آمریکایی نیروهای ضد استکبار بین الملل قلمداد کردند.

دکتر روحانی، رئیس جمهوری اسلامی (انگلیس):

دکتر روحانی انگلیس را یکی از کشورهایی برشمردند که دهه ها است جریان اصیل اسلامی در شریان های آن جریان دارد و از اینرو آن را به عنوان مقصد آینده خود انتخاب نمودند.

معصومه ابتکار (آمریکا):

معصومه ابتکار به عنوان نخستین زنی که پس از انقلاب ۱۳۵۷ وارد هیئت دولت شده و همچنین از اعضای تیم گروگانگیر سفارت آمریکا ضمن ابراز انزجار از سیاست های منطقه ای و جهانی آمریکا عنوان کرد که چون فرزندان و شوهرش مقیم آمریکا هستند مجبور است به این کشور نقل مکان کند.

دکتر غلامعلی حداد عادل (آمریکا):

دکتر حداد عادل ضمن برشمردن وضعیت کنونی ایران که مرهون شعار «نه شرقی، نه غربی» و استقلال فکری و سیاسی است، عنوان کرد که اگر به انتخاب خودش بود به هیچ کشور دیگری نمی رفت ولی چون فرزندان و نوه هایش مقیم آمریکا هستند احتمالا به این کشور خواهد رفت.

دکتر روازاده (هندوستان):

دکتر روازاده از اندیشمندان اسلامی و فوق تخصص طب سنتی در درمان بیماری های لاعلاج، هندوستان را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کرد. روازاده درباره این انتخاب خود توضیح داد: مدتها بود که می خواستم درباره اثرات عرفان هندی بر درمان بیماری پارکینسون تحقیق کنم که اگر لزومی به مهاجرت باشد، هند مقصد بعدی من است.

دکتر حسین شریعتمداری، سردبیر روزنامه کیهان (اسرائیل):

دکتر شریعتمداری اسرائیل را به عنوان مقصد احتمالی آینده خود انتخاب کرد اما درباره دلایل این انتخاب توضیح بیشتری نداد. شریعتمداری به خبرنگار ما گفت که اگر در آینده لزومی به ترک ایران بود در اینباره توضیحات بیشتری ارایه خواهد شد!

URL کوتاه: https://www.farcenews.com/?p=168

نویسنده در تاریخ 31 مارس 2017. در زیر مجموعه اقتصاد مقاومتی, اندیشمندان اسلامی, تحریم, جنگ, دکتر روازاده, عمومی. شما می توانید تمام پاسخ ها به این پست را دنبال کنید از طریق RSS 2.0. شما می توانید نطر ارسال کنید

3 نظر برای “مسئولان کشورمان پس از فروپاشی ایران به سوی کدام کشورها می روند”

  1. دمت گرم.

  2. کجا؟؟؟؟؟؟؟!

    پول ملت رو بالا کشیدن حالا بزارن برن. بعد فروپاشی لیبی که مستحضر هستید چی شد. فعلا باشن تا ملت به امورشان رسیدگی کنند. لاریجانی ها رو نگفتی. عراق و سوریه حتما. اونجا خط مقدم مدافع حرم بشن بدک نیست.

  3. کجا حالا خدمتشون هستیم .

ارسال پاسخ

آخرین نظرات